autor:

catalina

» » , Mancaruri cu carne, Sosuri

Sos de rosii cu piept de pui

Autor: catalina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: catalina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 septembrie 2010

Ingrediente
-1 piept de pui, -1 kg de rosi sau 2 cuti de bulion, -1 capatana de usturoi, -un pic de unt sau margarina pentru prajit pieptul, -1 pahar vin alb, -sare, -piper, -delikat, -patrunjel, -1 praf de faina

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui patratele mici, se da cu sare si piper (dupa gust) si apoi se pune la prajit in untul (margagarina) incins. Cand sa facut putin se adauga vinul si se lasa la foc mic sa fiarba putin. Usturoiul se piseaza si cand vinul sa consumat se pune peste pieptul de pui, se adauga praful de faina ,rosiile sau bulionul si se acopera, la foc mic. Cand sunt facute rosiile se adauga patrunjelul tocat marunt si delikatul. Daca puneti bulion nu e nevoie sa lasati sosul mult la fiert, doar sa dea un clocot. Eu pun la sfarsit si o lingurita de zahar. Se poate servi cu piure de cartofi si acrituri.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de rosii cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Piept de pui cu sos de rosii si masline

Piept de pui cu sos de rosii si masline

Pieptul de pui l-am spalat bine apoi l-am facut porti pe care le-am codimentat si le-am uns cu un

3 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui in sos de rosii cu masline

Piept de pui in sos de rosii cu masline

Pieptul de pui se taie felii subtiri , se aseaza intr-o tava , se stropeste cu cateva picaturi de

14 voturi    26 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • -1 piept de pui
  • -1 kg de rosi sau 2 cuti de bulion
  • -1 capatana de usturoi
  • -un pic de unt sau margarina pentru prajit pieptul
  • -1 pahar vin alb
  • -sare
  • -piper
  • -delikat
  • -patrunjel
  • -1 praf de faina

Raporteaza reteta

Retete
de catalina
salata de boeuf

salata de boeuf

Se curata de coaja cartofi si morcovi si se pun la fiert impreuna cu ouale si pieptul de pui.Cand

5 voturi    2 comentarii
2h
Salate de legume
supa de galusti

supa de galusti

Se pun maruntaiele intr-o oala la fiert si cand sau fiert pe jumatate se scoate intr-o farfurie si

1 vot    0 comentarii
1h 40 min
Supe de carne
Chiftelute cu cartofi

Chiftelute cu cartofi

Se curata cartofii de coaja si se da prin razuitoare dupa care se pun intr-un castron. Se curata

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Sos de branza cu mucegai