Se taie pieptul de pui patratele mici, se da cu sare si piper (dupa gust) si apoi se pune la prajit in untul (margagarina) incins. Cand sa facut putin se adauga vinul si se lasa la foc mic sa fiarba putin. Usturoiul se piseaza si cand vinul sa consumat se pune peste pieptul de pui, se adauga praful de faina ,rosiile sau bulionul si se acopera, la foc mic. Cand sunt facute rosiile se adauga patrunjelul tocat marunt si delikatul. Daca puneti bulion nu e nevoie sa lasati sosul mult la fiert, doar sa dea un clocot. Eu pun la sfarsit si o lingurita de zahar. Se poate servi cu piure de cartofi si acrituri.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii