Acest sos de rosii este specific tarilor mediterráneene.Chiar daca se numeste sos de rosii,eu cred ca ingredientul principal este uleiul de masline extra virgin care ii da o aroma deosebita.Se foloseste in special pentru sandwich-uri sau pur si simplu cu paine prajita.Se spala rosiile,se taie pe jumatate,apoi in parti mai micute si se zdrobesc cu blender-ul cateva secunde(sau prin masina de tocat).Se adauga sarea,uleiul de masline si se amesteca usor cu o lingura pana se incorporeaza tot uleiul.Asa de simplu.Se pastraza la frigider.POFTA BUNA!!!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii