Rosiile se fac suc, merele se curata de coaja si seminte, apoi se toaca, la fel si ardeii. Se pun toate componentele la fiert si se scade pina ajunge de consistenta unei smintini groase, dupa care se toarna in sticle de 300 g si se acopera pina se racesc in scopul sterilizarii. Poate fi facut in orice cantitate, respectind proportiile, si poate fi folosit la paste, fripturi, rasol etc.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii