Intr-o tigaie adinca se incalzeste uleiul de masline se adauca ceapa si se prajeste putin pina devine sticloasa se adauga usturoiul,si imediat se adauga si rosiile taiate sferturi se presoara putina sare groasa si se acopera cu un capac.Se lasa sa fiarba si se face focul mai mic se adauga bulionul,mirodeniile si la urma apa. Se acopera cu capacul si la foc potrivit si se lasa pina scade din lichid si sosul este mai compact.Se da la gust se poate adauga si o lingura de zahar la nevoie.Se poate mentine citeva zile in frigider intr-un borcan inchis ermetic.
Este un sos gustos si foarte bun la paste si la pizza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii