autor:

» » Sosuri

Sos de smantana

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Ingrediente
- 25 g unt,, - 1 lingura faina,, - 250 g smantana,, - zeama de lamiie,, - sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se prepara la fel ca sosul alb, cu singura deosebire ca la sfarsit se adauga zeama de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Ciuperci cu sos de smantana

Ciuperci cu sos de smantana

Ciupercile le spalam si le taiem felii, ceapa o taiem marunt sau felii si usturoiul il zdrobim, le

2 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Escalop de vita cu sos de smantana si ciuperci

Escalop de vita cu sos de smantana si ciuperci

Luam carnea si o taiem in felii groase de 7-8 mm, apoi, cu ajutorul unui batator de carne o batem

8 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 25 g unt,
  • - 1 lingura faina,
  • - 250 g smantana,
  • - zeama de lamiie,
  • - sare.

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Sos american "Barbecue"