Intr-o tigaie pui cam 2 linguri ulei de masline si adaugi ciupercile spalate si stoarse de apa le calesti cam 5 secunde ,dupa care adaugi smantana lichida condimentezi cu sare, piper si putin cimbru si lasi sa fiarba la foc mic cam 10 minute pana sosul se ingroase. Pui sosul asa fierbinte peste piftechi sau depinde de preferinte. Sau poti pune intro farfurie o piftechi pui o felie de sunca presata si una de cascaval si deasupra iar o piftechi si incalzesti la cuptorul cu microunde atat cat sa se topeasca cascavalul si ornezi cu sosul de smantana cu ciuperci. E bun cu cartofii prajiti, cu orez fiert.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii