Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
4 ciuperci mari, ½ pahar zeama de carne sau apa, ½ pahar sos de rosii, 1 lingura sunca tocata, 1 lingura verdeata (patrunjel, tarhon, hasmatuchi), 1 lingura ulei, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Ciupercile se inabusa in ulei. Se amesteca cu zeama de carne sau cu apa si sos de rosii. Se adauga sunca taiata fin, verdeata tocata marunt, sare. Se scade pina la consistenta unui sos. Cu acest sos se acopera felii de creier fiert sau macaroane fierte si amestecate cu unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de sunca" nu uita sa-i faci un
review
Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot).
Sunculita
8 voturi
8 comentarii
45 min
Vinata, ardeiul, rosiile si usturoiul se taie rondele. Vinetele se pun la prajit intr-o tava cu foarte
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate