autor:

Anonim

» » Sosuri

sos de tarhon

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
tarhon verde, faina, unt, supa de oase, smantana, zahar, otet si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Faina dizolvata in 100 ml de apa se adauga in untul topit, amestecand continuu, pentru a nu se forma aglomerari. Se adauga supa de oase, smantana, otetul, zaharul, tarhonul si sarea. Se fierbe totul cca 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos de tarhon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Ceatal la cuptor cu sos de mustar si tarhon

Ceatal la cuptor cu sos de mustar si tarhon

Ceatalul este un peste marin,micut,dar mai mare in schimb decat hamsia,are un gust deosebit si este

7 voturi    15 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Perisoare de curcan in sos de rosii cu tarhon

Perisoare de curcan in sos de rosii cu tarhon

Carnea tocata o amestecam cu ceapa tocata marunt, painea data prin masina de tocat, verdeata, ou,

18 voturi    8 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • tarhon verde
  • faina
  • unt
  • supa de oase
  • smantana
  • zahar
  • otet si sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
MAIONEZA