Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 12 august 2008
Ingrediente
tarhon verde, faina, unt, supa de oase, smantana, zahar, otet si sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Faina dizolvata in 100 ml de apa se adauga in untul topit, amestecand continuu, pentru a nu se forma aglomerari. Se adauga supa de oase, smantana, otetul, zaharul, tarhonul si sarea. Se fierbe totul cca 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos de tarhon" nu uita sa-i faci un
review
Incalzeste cuptorul la 200⁰C.
Incinge o tigaie la foc potrivit si adauga 1 lingura ulei.Adauga
4 voturi
4 comentarii
40 min
Se decojesc si se spala bine toate legumele. Se pun legumele sa fiarba in apa cu sare (sarea nu lasa
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate