autor:

Anonim

» » Sosuri

sos de tarhon

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
tarhon verde, faina, unt, supa de oase, smantana, zahar, otet si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Faina dizolvata in 100 ml de apa se adauga in untul topit, amestecand continuu, pentru a nu se forma aglomerari. Se adauga supa de oase, smantana, otetul, zaharul, tarhonul si sarea. Se fierbe totul cca 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos de tarhon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Ceatal la cuptor cu sos de mustar si tarhon

Ceatal la cuptor cu sos de mustar si tarhon

Ceatalul este un peste marin,micut,dar mai mare in schimb decat hamsia,are un gust deosebit si este

7 voturi    15 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Salata de legume cu sos de maioneza si tarhon

Salata de legume cu sos de maioneza si tarhon

Se decojesc si se spala bine toate legumele. Se pun legumele sa fiarba in apa cu sare (sarea nu lasa

1 vot    0 comentarii
2h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • tarhon verde
  • faina
  • unt
  • supa de oase
  • smantana
  • zahar
  • otet si sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Cum facem maioneza?