autor:

» » Sosuri

sos de usturoi

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iulie 2008

Ingrediente
5-6 catei de usturoi, 1 galbenus, sare, piper, 1/4 pahar ulei, miez de paine, lapte

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Usturoiul tocat foarte marunt se amesteca bine cu miezul de la o felie de paine, care a fost in prealabil muiata in lapte si stoarsa. Se amesteca galbenusul cu sarea si piperul. Se toarna uleiul ca pentru o maioneza. Se adauga usturoiul, se pune piper mai mult.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Limba rasol cu sos de usturoi

Limba rasol cu sos de usturoi

Se tine carnea in apa rece 10-15 minute, apoi se spala. Se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu

17 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ciuperci cu sos de rosii si usturoi la cuptor

Ciuperci cu sos de rosii si usturoi la cuptor

Pasul 1: Incalzim cuptorul. Pregatim o tava pentru cuptor, in care punem hartie de copt. Zdrobim

2 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete vegetariene

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 galbenus
  • sare
  • piper
  • 1/4 pahar ulei
  • miez de paine
  • lapte

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Pasta de vinete coapte cu paine prajita