autor:

Fara foto

» » Sosuri

sos de usturoi

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iulie 2008

Ingrediente
5-6 catei de usturoi, 1 galbenus, sare, piper, 1/4 pahar ulei, miez de paine, lapte

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Usturoiul tocat foarte marunt se amesteca bine cu miezul de la o felie de paine, care a fost in prealabil muiata in lapte si stoarsa. Se amesteca galbenusul cu sarea si piperul. Se toarna uleiul ca pentru o maioneza. Se adauga usturoiul, se pune piper mai mult.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Cuib de cartofi cu aripioare in sos de usturoi

Cuib de cartofi cu aripioare in sos de usturoi

Prajeste aripile condimentate cu sare si piper in ulei pana se rumenesc bine. Scoate aripile si punele

27 voturi    6 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Fasole verde cu sos de usturoi

Fasole verde cu sos de usturoi

Fasolea verde se curata, se spala si se pune la fiert in vasul de fiert in aburi sau intr-un litru

40 voturi    12 comentarii
30 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Sos de brocoli cu brânză