Se curata si se spala usturoiul, se taie si zdrobeste, apoi se freaca foarte bine cu sare pana cand se obtine o pasta, se pune uleiul un pic cate un pic pana cand devine ca o maioneza, apoi se adauga apa minerala, zeama de lamaie si sucul de rosii (cat vrea fiecare), dupa care se amesteca pana cand devine ca o smantana. Leusteanul se spala, se toaca marunt si se adauga peste sosul de usturoi.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii