Reteta postata pe: 17 martie 2011
Ingrediente
- 4-5 catei de usturoi, - 2 rosii mari, - ulei, - sare
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
Mod de preparare
Se curata si se piseaza usturoiul intr-un castron. Curatam rosiile de pielita si le dam pe razatoare. Frecam usturoiul cu putina sare si putin ulei pana devine ca o pasta, apoi adaugam rosiile si amestecam.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de usturoi cu rosii" nu uita sa-i faci un
review
Pasul 1:
Incalzim cuptorul. Pregatim o tava pentru cuptor, in care punem hartie de copt. Zdrobim
2 voturi
0 comentarii
1h 45 min
Se pun pastele intr-un vas cu apa cat sa le acopere, se acopera si se adauga putina sare. Se lasa
5 voturi
3 comentarii
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate