Reteta postata pe: 26 mai 2005
Ingrediente
Pentru 1 kg 500 g usturoi, 50 g sare, 1 I supa.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Usturoiul se pisează în piuliţă de lemn cu sarea pâna ce se obţine o pastă. Pasta se pune într-un vas inox (email), adaugând puţină supă rece şi amestecând compoziţia pâna la omogenizare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de usturoi (mujdei) rece" nu uita sa-i faci un
review
Se taie ceapa, pieptul de pui si ciupercile. Se caleste ceapa in ulei de masline, pana devine aurie.
195 voturi
25 comentarii
1h
Fierbe pastele in apa cu sare timp de 8-10 minute apoi scurge-le si pastreaza-le la cald.
Incinge
19 voturi
10 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate