Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
5-6 catei de usturoi, 1 galbenus, sare, piper, ¼ pahar ulei,, miezul de la o felie de piine inmuiat bine in lapte si, stors
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Usturoiul tocat foarte marunt se amesteca
bine cu miezul de piine, ca o crema. Se amesteca
galbenusul cu sarea si piperul. Se toarna ulei ca
pentru maioneza. Se adauga usturoiul. Se pipereaza
ceva mai mult.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de usturoi si piper" nu uita sa-i faci un
review
Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam
0 voturi
0 comentarii
2h 30 min
- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui.
- Intre timp amestecati
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate