Se zdrobeste bine cartoful fiert (sau puneti pesmet), se adauga usturoiul dat pe razatoarea mica sau tocat foarte fin, mustarul, condimentele, (galbenusul, cine vrea)bicarbonatul, stins cu otet sau zeama de lamaie.
Se freaca bine cu ulei, ca la maioneza. Apoi se adauga smantana (iaurtul), se drege bine gustul (mai acrisor sau mai sarat sau un pic dulce cu zahar), se asezoneaza cu putina verdeata tocata sau cu frunze de ceapa verde.
E delicios cu cartofi fierti in coaja sau prajiti, peste la gratar, fripturi, langa ciuperci, stevie, spanac, oua ochiuri cu carnati prajiti si muraturi.
Se poate face si in blender.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii