Se pune la fiert
laptele cu vanilia. Cind incepe sa fiarba, se acopera
si se ia de la foc. Se freaca galbenusurile cu
zaharul si faina si se toarna treptat laptele fiert,
amestecind mereu. Fara sa se intrerupa amestecatul,
dupa ce s-a pus tot laptele, se asaza vasul din nou
la foc, lasind sa se ingroase sosul si sa dea un
clocot. Se ia de la foc si se continua amestecatul
pina cind se raceste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii