Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
4-5 cepe, 1 pahar vin alb, ½ lingura faina, 1 morcov, 1 patrunjel, ½ telina
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se prepara un sos de zarzavat trecut prin razatoarea mica, se adauga faina, se stinge cu zeama de carne, un pahar de vin alb si rosii. Se strecoara, se mai fierbe putin si cind se serveste, se mai adauga o lingura de vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de vin" nu uita sa-i faci un
review
Intr-o tigaie mare topim untul la foc mic pina se topeste complect si punem la prajit bucatelele
Pregatim mai intai blatul.
Amestecam ingredientele uscate: faina, zahar, cacao, praf copt, bicarbonat
12 voturi
4 comentarii
2h
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate