Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 19 august 2008
Ingrediente
sos brun, sare, unt, vin rosu, sos de friptura
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Sosul brun se fierbe intr-un vas. Se adauga jiu de la friptura si vin. Se fierb impreuna cateva minute si se indeparteaza spuma. Se retrage vasul de pe foc si se adauga deasupra bucati mici de unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos de vin rosu" nu uita sa-i faci un
review
Se incinge cuptorul la 190°C.
Intr-un bol se amesteca mierea cu melasa, uleiul de masline, scortisoara
20 voturi
5 comentarii
1h 25 min
Puiul se transeaza in 6-8 bucati si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Se incing 2 linguri
9 voturi
7 comentarii
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate