autor:

Anonim

» » Sosuri

sos de vin rosu

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
sos brun, sare, unt, vin rosu, sos de friptura

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Sosul brun se fierbe intr-un vas. Se adauga jiu de la friptura si vin. Se fierb impreuna cateva minute si se indeparteaza spuma. Se retrage vasul de pe foc si se adauga deasupra bucati mici de unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos de vin rosu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Rata aromata in sos de vin rosu

Rata aromata in sos de vin rosu

Se incinge cuptorul la 190°C. Intr-un bol se amesteca mierea cu melasa, uleiul de masline, scortisoara

17 voturi    5 comentarii
1h 25 min
Sosuri
Ficatei de curcan in sos de vin rosu

Ficatei de curcan in sos de vin rosu

Curatam ciapa , o tocam marunt si o sotam in untul topit.Cand este aproape gata adaugam cateii de

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Carnita de taur in sosulet.