Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
4 oua, 100 gr. zahar, o lingura rasa de fecula, 1/2 l vin alb
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se freaca 4 galbenusuri cu 100 gr. zahar si o lingura rasa de fecula. Se toarna cu incetul 1/2 l de vin alb cald, se pune cu totul la foc potrivit, amestecand, fara sa fiarba. Cand incepe sa se ingroase, se da deoparte si se mai amesteca putin pana ce mai pierde din fierbinteala.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de vin" nu uita sa-i faci un
review
Crevetii i`am spalat bine-bine, le`am rupt „capul”, i`am mai spalat odata bine-bine.
I`am oparit
Se face un amestec din carnea tocata, carnea pt carnati, ou, patrunjel, condimente pt. carne si
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate