Pasul 1:
Punem amidonul intr-un bol si adaugam incet supa de pui, in timp ce amestecam pana la omogenizarea completa.
Pasul 2:
Pregatim aragazul si o tigaie in care punem untul, pe care il lasam sa se topeasca. Turnam in tigaie amestecul de supa si amidon, amestecam si lasam sa fiarba la foc mic timp de 15 minute. Amestecam frecvent, pana cand sosul se leaga si obtinem consistenta dorita.
Pasul 3:
Punem visinele si amestecam. Adaugam zaharul si condimentam cu sare.
Pasul 4:
Amestecam si lasam sa clocoteasca. Fierbem aproximativ 10 minute, amestecand continuu, pana cand obtinem un sos dens.
Pasul 5:
Gustam, condimentam daca mai este nevoie si inchidem aragazul.
Pasul 6:
Servim cald, cu carne de pasare (pui, rata, curcan sau chiar si porc sau iepure), piure sau orez si salata.
Reteta video completa o gasiti la: http://youtu.be/v0WaJAal8n0
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii