autor:

Fara foto

» » Sosuri

sos delicios

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Ingrediente
25 g unt, 1/2 lingura faina, 75 g smantana, 100 g aspic de pasare, 1/2 pahar vin alb, 1 galbenus, 1 lingura zeama de lamaie, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se topeste untul se adauga faina, se amesteca repede, apoi se pune aspicul, sarea, piperul si vinul. Se fierbe 15 minute pe baie de apa. Se toarna smantana, galbenusul si zeama de lamaie, apoi se amesteca foarte bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos delicios" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Orez cu Sos Alb Delicios

Orez cu Sos Alb Delicios

Orez 1-Intr-o oala se topeste margarina in care se caleste putin orezul. 2-Peste orezul calit se

22 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
SOS DELICIOS

SOS DELICIOS

Coci ardeii, (gogosarii)cureti, dai pe robot. Storci rosiile, separi de seminte.Incorporezi toate

4 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 25 g unt
  • 1/2 lingura faina
  • 75 g smantana
  • 100 g aspic de pasare
  • 1/2 pahar vin alb
  • 1 galbenus
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Sos Tzatziki