autor:

Anonim

» » Sosuri

sos demi-glace

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
sos brun, supa de oase, unt, alb, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Sosul brun se amesteca cu supa de oase,vin, piper, unt si se fierbe cca 5 min
Daca ti-a placut reteta noastra "sos demi-glace" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Pasta de ardei pentru ciorbe

Pasta de ardei pentru ciorbe

Ardeii se curata si se dau prin masina de tocat carne. Se pun intr-o oala destul de incapatoare,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Sosuri
Pasta de masline cu ierburi aromate

Pasta de masline cu ierburi aromate

Frunzele de praz le spalam foarte bine si le taiem in felii. Punem uleiul la incins apoi adaugam

4 voturi    1 comentariu
20 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Pasta de masline cu ierburi aromate