autor:

Anonim

» » Sosuri

sos demi-glace

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
sos brun, supa de oase, unt, alb, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Sosul brun se amesteca cu supa de oase,vin, piper, unt si se fierbe cca 5 min
Daca ti-a placut reteta noastra "sos demi-glace" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Pudding delicios de ciocolata

Pudding delicios de ciocolata

1. Unge cu unt/margarina si pudreaza cu lingura de faina pastrata un bol cu capacitatea de 1.2 litri,

5 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Sosuri
Sos de marar

Sos de marar

Tocam mararul marunt. Punem uleiul intro cratita, lasam sa se incinga, adaugam faina si amestecam,2-3’

15 voturi    12 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Piept de curcan cu sos cu mustar si tarhon