autor:

Anonim

» » Sosuri

sos demi-glace

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
sos brun, supa de oase, unt, alb, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Sosul brun se amesteca cu supa de oase,vin, piper, unt si se fierbe cca 5 min
Daca ti-a placut reteta noastra "sos demi-glace" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Gomboti( galuste) din paine

Gomboti( galuste) din paine

Painea se taie cubulete si se opareste cu laptele fierbinte. Dupa ce s-a racit se adauga celelalte

6 voturi    3 comentarii
20 min
Sosuri
FICATEI CU SOS DE ROSII

FICATEI CU SOS DE ROSII

Se fierb ficatei timp de 5 minute, intre timp se pun rosiile decojite si date pe razatoare impreuna

8 voturi    7 comentarii
20 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Pasta de masline cu ierburi aromate