autor:

» » Sosuri

sos dulce-acru pentru friptura la cuptor (filipine)

Autor: catalink (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Filipine


    Reteta postata pe: 27 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: catalink (Chef de cuisine)   
Specific:  

Filipine


Reteta postata pe: 27 ianuarie 2010

Ingrediente
-Ananas, -Sos soia, -Vegeta, -Lamiie, -Piper negru, -Vin rosu, -Zahar

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

4 voturi

Mod de preparare

-Se taie cuburi mici ananasul si se pune intr-o tigaie unde am pus putin sos soia.
-Se prajeste in sos pina se caramelizeaza putin dupa care adaugampiper,vin rosu si vegeta.
-Cind ai scos carnea din cuptor o tai felii cam de in centimetru grosime si torni sosul peste ea.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos dulce-acru pentru friptura la cuptor (filipine)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos rosu usturoiat

Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Sosuri
Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui. - Intre timp amestecati

2 voturi    0 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Merita testat !

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Interesanta idee.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

4 voturi

Ingrediente

  • -Ananas
  • -Sos soia
  • -Vegeta
  • -Lamiie
  • -Piper negru
  • -Vin rosu
  • -Zahar

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita testat !

Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Piure de spanac