Sos dulce-picant

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400ml suc de rosii
  • 50 ml suc de ananas din compot
  • 1 lingura cu zahar
  • 1 lingurita boia iute
  • 1 lingurita piper
  • 1/2 lingurita curry
  • 1 lingurita condiment rosii uscate cu busuioc si usturoi
  • 4 catei de usturoi pisati
  • 1 cub smantana cu marar
  • cateva frunze de menta uscata

Mod de preparare

Se pune intr-o craticioara sucul de rosii pe foc si se adauga sucul de ananas, zaharul si se amesteca continuu cu o lingura de lemn. Se pun apoi pe rand celelalte ingrediente si la sfarsit se pun frunzele de menta maruntite. Se dau cateva clocote pt ca aromele sa se combine. Se amesteca tot timpul. Se ia de pe foc. Se poate servi cald sau rece cu pizza. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise