Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
Ingrediente: 125 grame brinza Feta (care dupa cum se stie este foarte cremoasa), 4-5 linguri iaurt (dupa preferinte se poate pune mai mult sau mai putin iaurt, in functie de care sosul va iesi mai gros sau mai subtire), 1 lingura ulei de masline, 1 catel de usturoi, 1 lingurita zeama de lamaie, piper (optional), menta (optional)
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Intr-un castronel de supa se pune brinza FETA maruntita, catelul de usturoi taiat feliute, si celelate ingrediente. Intr-o prima faza se marunteste totul cu furculita. In faza a doua, se baga mixerul, ca sa se faca crema. Frunzele de menta proaspete se adauga la sfirsit (optional, ca si piperul de altfel). Nu se pune sare, deoarece de regula brinza FETA este suficient de sarata.
Merge cu cartofi prajiti sau fierti, dar si cu fripturi. Chiar si peste unele salate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Feta" nu uita sa-i faci un
review
Se taie capetele subtiri ale muschiuletului, apoi acoperit de o punga mica de celofan, se bate cu
0 voturi
0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
sunt foarte bune pentru aperitiv rece
1 portie
4 felii de vinete groase de un cm,se vor praji
8 voturi
7 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate