autor:

Fara foto

» » Sosuri

sos frantuzesc

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Ingrediente
125 g smantana, 1 lingura faina, 2 galbenusuri, 50 g unt de sardele, sare, piper, zeama de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune pe foc intr-o cratita (pe abur) smantana impreuna cu faina, galbenusurile si untul de sardele (pregatit din 50 g unt amestecat cu o lingurita de pasta de ansoa si un galbenus fiert, trecut prin sita). Se bate totul pana se ingroasa sosul, se adauga sare, piper si zeama de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos frantuzesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos dupa reteta tzatziki

Sos dupa reteta tzatziki

Se zdrobeste usturoiul, se pune piperul, o lingura de helas, zaharul si se freaca cu 1-2 linguri

1 vot    3 comentarii
5 min
Sosuri
SOS    VINAIGRETTE   SAU    VINEGRETA

SOS VINAIGRETTE SAU VINEGRETA

Se pun intr-un vas uleiul,zaharul sau mierea de albine , otetul de mere,otetul balsamic,otetul din

10 voturi    6 comentarii
20 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Pesto de leurda