autor:

» » Sosuri

sos frantuzesc

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Ingrediente
125 g smantana, 1 lingura faina, 2 galbenusuri, 50 g unt de sardele, sare, piper, zeama de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune pe foc intr-o cratita (pe abur) smantana impreuna cu faina, galbenusurile si untul de sardele (pregatit din 50 g unt amestecat cu o lingurita de pasta de ansoa si un galbenus fiert, trecut prin sita). Se bate totul pana se ingroasa sosul, se adauga sare, piper si zeama de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos frantuzesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos rosu usturoiat

Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Sosuri
Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui. - Intre timp amestecati

2 voturi    0 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 125 g smantana
  • 1 lingura faina
  • 2 galbenusuri
  • 50 g unt de sardele
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Sosuri
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Sos de rosii