autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos genovez

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
1 crenguta de tarhon, , 1 crenguta de hasmatuchi (patrunjel cret), , 1/2 legatura patrunjel verde, , 20 g fistic, , 20 g migdale taiate marunt, , 2 galbenusuri, , zeama de la 1/2 lamaie, , 1/4 lingurita sare, , 300 ml ulei de masline, , piper macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se introduc ierburile aromate cateva minute in apa clocotita, se lasa pana se raceste apa, se scurg si se maruntesc in mixer. Separat, se toaca marunt fisticul, se amesteca cu migdalele (tocate si ele) si se leaga cu galbenusurile. Se adauga zeama de lamaie, sarea, piperul, ierburile maruntite si uleiul - putin cate putin - amestecand ca pentru maioneza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos genovez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Carne de pui cu smantana

Carne de pui cu smantana

-Se curata ceapa,se toaca si se undeste,se adauga peste ea morcovul ras, pastarnacul tocat marunut

1 vot    0 comentarii
1h
Sosuri
Otet cu mirodenii

Otet cu mirodenii

Se pun frunzele de plante intr-un borcan cu capac-dupa ce au fost spalate.Otetul se fierbe putin

3 voturi    2 comentarii
10 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 crenguta de tarhon
  • 1 crenguta de hasmatuchi (patrunjel cret)
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 20 g fistic
  • 20 g migdale taiate marunt
  • 2 galbenusuri
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1/4 lingurita sare
  • 300 ml ulei de masline
  • piper macinat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piri Piri Caseiro ( Sos chili de casã)