Reteta postata pe: 06 iulie 2008
Ingrediente
25 g unt, 2 cepe, 1 radacina patrunjel, 1 crenguta cimbru, dafin, frunze de telina, 1 lingurita faina, sare, boia iute de ardei amestecata cu boabe de cuisoare pisate, 1 ceasca zeama de carne
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Ceapa taiata felii subtiri se rumeneste cu faina in unt. Se adauga radacina de patrunjel si frunzele de telina taiate marunt, cimbru, dafinul, sarea si boiaua. Se lasa sa fiarba in zeama de carne incet 30 de minute. Se serveste la oua, mancaruri de berbec.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos indian" nu uita sa-i faci un
review
Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam
0 voturi
0 comentarii
2h 30 min
- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui.
- Intre timp amestecati
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate