autor:

Fara foto

» » Sosuri

sos indian

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iulie 2008

Ingrediente
25 g unt, 2 cepe, 1 radacina patrunjel, 1 crenguta cimbru, dafin, frunze de telina, 1 lingurita faina, sare, boia iute de ardei amestecata cu boabe de cuisoare pisate, 1 ceasca zeama de carne

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa taiata felii subtiri se rumeneste cu faina in unt. Se adauga radacina de patrunjel si frunzele de telina taiate marunt, cimbru, dafinul, sarea si boiaua. Se lasa sa fiarba in zeama de carne incet 30 de minute. Se serveste la oua, mancaruri de berbec.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos indian" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Crema de usturoi

Crema de usturoi

Albusul, usturoiul, sarea, otetul si gheata se blendeaza 1 minut dupa care, treptat, se adauga uleiul

7 voturi    2 comentarii
10 min
Sosuri
Sos Roquefort

Sos Roquefort

Smantana se pune la foc mic,cu smerenie se rup bucatele de branza ,le contopim cu smantana. Branza

5 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 25 g unt
  • 2 cepe
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 crenguta cimbru
  • dafin
  • frunze de telina
  • 1 lingurita faina
  • sare
  • boia iute de ardei amestecata cu boabe de cuisoare pisate
  • 1 ceasca zeama de carne

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Pasta de leurda