Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
50 g smantana, 10 g mustar, 2 g chilli, curry
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
Mod de preparare
Intr-un vas se amesteca pe rand smantana cu mustarul pana se omogenizeaza. Apoi se adauga chilli amestecandu-se continuu. Cand compozitia are consistenta se presara un varf de cutit de curry.
Se serveste la preparatele din carna de vita sau peste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos iute" nu uita sa-i faci un
review
- Fierbem pastele dupa instructiunile de pe ambalaj, le strecuram, clatim la jet de apa rece.
-
10 voturi
5 comentarii
30 min
Gustul acestui tip de carne poate fi imbunatatit prin condimente si arome speciale. Iar eu astazi,
2 voturi
1 comentariu
30 min
Retete cu peste de la bloggeri
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate