autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos light

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Ingrediente
2 linguri de iaurt degresat,, 1/2 lingurita mustar, , 1 lingura otet aromatizat

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele.Este un sos foarte potrivit pentru salatele ce contin carne sau peste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos light" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Cum facem maioneza?

Cum facem maioneza?

Ingredientele trebuie să fie la temperatura ambiantă. Amestecă gălbenuşul, puţină sare,

4 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Sos Remoulade

Sos Remoulade

Pregătiţi o maioneză obişnuită dintr-un ou, ulei, muştar.Adăugaţi capere(daca aveţi), castraveciorii

4 voturi    2 comentarii
15 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 linguri de iaurt degresat,
  • 1/2 lingurita mustar
  • 1 lingura otet aromatizat

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dulceata de ardei iute