Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
2 oua, 300 g ulei, zeama de lamaie, sare, piper alb
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se pun 2 galbenusuri intr-un castron, cu o jumatate lingurita de zeama de lamaie, un praf de sare si putin piper alb. Se freaca cu o lingura de lemn, pana ce galbenusurile sunt bine amestecate. Abia atunci se pune ulei picatura cu picatura. Se freaca mereu, punind din cand in cand si putina lamaie. Cand maioneza incepe sa se ingroase, se poate pune si cate o lingurita de ulei odata, dar nu mai mult.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos maioneza" nu uita sa-i faci un
review
Se decojesc si se spala bine toate legumele. Se pun legumele sa fiarba in apa cu sare (sarea nu lasa
Fasolea se curata,se spala,se fierbe in apa rece sau in baie de aburi si se taie in cubulete potrivite.Se
42 voturi
10 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate