Se topeste 3/4 unt pe baie de apa, se adauga galbenusele, se amesteca mereu, sare, piper, zeama de lamaie cu picatura, se bate tot timpul cu telul pina incepe sa se ingroase.
Se adauga zeama de carne, putin cite putin.
Se lasa sa se ingroase.
Se pune si restul de unt, continund batutul.
Se serveste fierbinte.
Se poate pregati si fara zeama de carne.
Nu se lasa sa fiarba.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii