Se topeste 3/4 din unt in baie de apa. Se adauga galbenusurile amestecand mereu, sare, piper si zeama de lamaie picatura cu picatura, ca untul la maioneza. Se bate mereu cu telul pana ce sosul incepe sa se ingroase, se adauga zeama de peste putin cate putin. Se lasa sa se ingroase. Se pune si restul de unt, se serveste fierbinte.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii