Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
150 g unt, 2-3 galbenusuri, 1 lamiie, sare, piper, ½ ceasca zeama de carne sau de peste
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
Se topeste ¾ din unt pe baia de apa. Se adauga galbenusurile amestecind mereu, sare, piper si zeama de lamiie picatura cu picatura, ca untdelemnul la maioneza. Se bate tot timpul cu telul pina ce sosul incepe sa se ingroase. Se adauga zeama de carne, putin cite putin. Se lasa sa se ingroase. Se pune si restul de unt continuind batutul. Se serveste fierbinte. Se poate pregatisi fara zeama de carne. Nu se lasa sa fiarba.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos olandez" nu uita sa-i faci un
review
Se taie pieptul de pui in 6-7 bucati mai mari si se pune la foc cu o lingura de ulei, Vegeta si putina
19 voturi
11 comentarii
1h 10 min
Se toaca spanacul marunt dupa care se adauga ouale, sarea, piperul, usturoiul si se da la foc mediu
0 voturi
0 comentarii
1h 59 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate