Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
2-3 cepe, 1 lingura grasime, ½ lingura faina, 1 capatina usturoi, 4-5 rosii, sare, 1 lingura bulion
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se prepara in doua feluri: cu rosii sau fara rosii. Se inabusa ceapa in grasime, se adauga usturoiul taiat fin, faina si se stinge cu apa sau zeama de oase fierbinte. Cine doreste adauga bulion sau zeama de rosii. Se poate prepara fara ceapa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos ostropel" nu uita sa-i faci un
review
Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam
0 voturi
0 comentarii
2h 30 min
- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui.
- Intre timp amestecati
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate