autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Sosuri

Sos parfumat

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2010

Ingrediente
- 1borcan de iaurt natur, - 1 linguriţă de scorţişoară, - 4 linguri cu vârf de nucă de cocos rasă, - 5 cuişoare zdrobite, - 1/2 linguriţă de zahăr, - sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Amestecaţi toate ingredientele.


Serviţi cu bastonaşe de morcov pe care le muiaţi în sos
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos parfumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos rosu usturoiat

Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Sosuri
Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui. - Intre timp amestecati

2 voturi    0 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

    Cred ca este delicios!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • - 1borcan de iaurt natur
  • - 1 linguriţă de scorţişoară
  • - 4 linguri cu vârf de nucă de cocos rasă
  • - 5 cuişoare zdrobite
  • - 1/2 linguriţă de zahăr
  • - sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

128 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

4 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Cred ca este delicios!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Tzatziki