autor:

Fara foto

» » Sosuri

sos pentru friptura la cuptor sau gratar

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Ingrediente
3 catei de usturoi, 1 galbenus, 2 lingurite de mustar, 2 rosii, 250 g smantana, 100 ml ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se piseaza ursturoiul, iar separat se face o maioneza din galbenus, mustar si ulei. Cand este gata maioneza se adauga si usturoiul pisat. Rosiile se dau prin razatoare mica, se amesteca cu smantana, se pune sare dupa gust sau, daca vrei, putin condiment tip Delikat si se toarna peste maioneza.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos pentru friptura la cuptor sau gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Salsa

Salsa

Amestecati bine. Asezonati si puneti la frigider acoperit.

0 voturi    0 comentarii
5 min
Sosuri
Pui cu sos olandez si varza de Bruxelles

Pui cu sos olandez si varza de Bruxelles

Se taie pieptul de pui in 6-7 bucati mai mari si se pune la foc cu o lingura de ulei, Vegeta si putina

18 voturi    10 comentarii
1h 10 min
Sosuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 3 catei de usturoi
  • 1 galbenus
  • 2 lingurite de mustar
  • 2 rosii
  • 250 g smantana
  • 100 ml ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Lapte covăsât(iaurt de casă)