autor:

» » Sosuri

Sos pentru fripturi

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Ingrediente
sos degreset, smantana, faina, 1 mar

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

In sosul degresat, scurs de la fripturi, se pun doua linguri de smantana care au fost amestecate cu o lingurita de faina. Se lasa sa fiarba, iar la urma se adauga un mar ras fin. Se mai clocoteste putin si se serveste la friptura respectiva.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos pentru fripturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos rosu usturoiat

Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Sosuri
Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui. - Intre timp amestecati

2 voturi    0 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • sos degreset
  • smantana
  • faina
  • 1 mar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Sos de rosii (cu bulion)