autor:

KamyfeatEmmy_Kamy

» » , Paste si pizza, Sosuri

Sos pentru pizza

Autor: KamyfeatEmmy_Kamy (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 30 mai 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: KamyfeatEmmy_Kamy (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 30 mai 2012

Ingrediente
2 rosii, 2 castraveti, 2 catei de usturoi, 3 linguri smantana proaspata, o jumatate de ardei gras, sare (delicat) dupa gust, ,

Dificultate: Redusa Timp: 3 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala rosiile, castravetii si ardeiul, se taie bucatele, apoi puneti toate ingredientele in blender. Se amesteca bine pana devine o pasta consistenta. La final puneti cele 3 linguri de smantana sare si delicat dupa gust.Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Sos pentru pizza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos pentru pizza

Sos pentru pizza

Se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga pasta de rosii si de ardei, apoi se toarna

11 voturi    5 comentarii
10 min
Sosuri
Sos de rosii pentru spaghetti sau pizza

Sos de rosii pentru spaghetti sau pizza

Intr-o tigaie adinca se incalzeste uleiul de masline se adauca ceapa si se prajeste putin pina devine

5 voturi    0 comentarii
50 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

3 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 rosii
  • 2 castraveti
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri smantana proaspata
  • o jumatate de ardei gras
  • sare (delicat) dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Sos Roquefort