autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos pentru vanat

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Ingrediente
- 100 g morcovi, - 50 g patrunjel, - 150 g telina, - 100 g ceapa, - 100 g ulei, - 50 g faina, - 1 fir cimbru, - 50 g paste de tomate, - 400 ml supa de oase, - 75 ml vin negru, - 25 ml otet, - 50 g sange de iepure, - 10 g zahar, - piper, - sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei, se adauga faina si zarzavatul de supa dat pe razatoare si se calesc in continuare pana ce zarzavatul s-a inmuiat.
Se stinge cu supa de oase, se adauga bulionul, vinul, otetul si piperul boabe si sarea si se lasa sa fiarba circa o ora si se paseaza prin sita.
La sfarsit se adauga sangele de iepure subtiat cu apa si o lingurita de zahar, se amesteca bine si se mai fierbe 15 min.Se foloseste la preparate din carne de vanat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos pentru vanat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Maioneza dietetica

Maioneza dietetica

Maioneza asta e dietetica pentru ca nu foloseste galbenus de ou,cel care este colesterolic. Procedeul

2 voturi    4 comentarii
3 min
Sosuri
SOS    VINAIGRETTE   SAU    VINEGRETA

SOS VINAIGRETTE SAU VINEGRETA

Se pun intr-un vas uleiul,zaharul sau mierea de albine , otetul de mere,otetul balsamic,otetul din

10 voturi    6 comentarii
20 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 100 g morcovi
  • - 50 g patrunjel
  • - 150 g telina
  • - 100 g ceapa
  • - 100 g ulei
  • - 50 g faina
  • - 1 fir cimbru
  • - 50 g paste de tomate
  • - 400 ml supa de oase
  • - 75 ml vin negru
  • - 25 ml otet
  • - 50 g sange de iepure
  • - 10 g zahar
  • - piper
  • - sare

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rata aromata in sos de vin rosu