autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos pentru vanat

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Ingrediente
- 100 g morcovi, - 50 g patrunjel, - 150 g telina, - 100 g ceapa, - 100 g ulei, - 50 g faina, - 1 fir cimbru, - 50 g paste de tomate, - 400 ml supa de oase, - 75 ml vin negru, - 25 ml otet, - 50 g sange de iepure, - 10 g zahar, - piper, - sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei, se adauga faina si zarzavatul de supa dat pe razatoare si se calesc in continuare pana ce zarzavatul s-a inmuiat.
Se stinge cu supa de oase, se adauga bulionul, vinul, otetul si piperul boabe si sarea si se lasa sa fiarba circa o ora si se paseaza prin sita.
La sfarsit se adauga sangele de iepure subtiat cu apa si o lingurita de zahar, se amesteca bine si se mai fierbe 15 min.Se foloseste la preparate din carne de vanat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos pentru vanat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Muschiulet de porc in sos de soia

Muschiulet de porc in sos de soia

-Se curăță, se spală carnea și se porționează în bucăți aproximativ egale de 4-5 cm,

4 voturi    0 comentarii
30 min
Sosuri
Sos Remoulade

Sos Remoulade

Pregătiţi o maioneză obişnuită dintr-un ou, ulei, muştar.Adăugaţi capere(daca aveţi), castraveciorii

4 voturi    2 comentarii
15 min
Sosuri
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 100 g morcovi
  • - 50 g patrunjel
  • - 150 g telina
  • - 100 g ceapa
  • - 100 g ulei
  • - 50 g faina
  • - 1 fir cimbru
  • - 50 g paste de tomate
  • - 400 ml supa de oase
  • - 75 ml vin negru
  • - 25 ml otet
  • - 50 g sange de iepure
  • - 10 g zahar
  • - piper
  • - sare

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
CIULAMA DE CIUPERCI