Sos pepe verde

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -Unt-0,030 gr
  • - Piper verde boabe -0,00 5gr
  • -Cognac 25 ml
  • -Sos de soia- 0,005 ml
  • -Sos worcestershir (Englezesc)- 0,010 ml
  • -Smantana dulce 0,100 gr
  • -Parmezan- 0,040 gr
  • -Knor de vita s-au pui - 0,010 gr
  • -Sare- 0,001 gr

Mod de preparare

Se pune untul intr-o tigaie la foc mic, cand incepe sa se topeasca se adauga piperul verde boabe ,sosul de soia, sosul worcestershir si se flambeaza cu cognac, dupa flambare se adauga smantana, parmezanul , knorul si sarea si se amesteca pana la omogenizare capatand o consistenta mai groasa.Acest sos se foloseste la preparate din carne de vita , pui, somon toate la gratar .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise