autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos Pesto din rosii deshidratate

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
120 g rosii deshidratate, 2 linguri busuioc proaspat, maruntit, 2 linguri patrunjel proaspat, maruntit, 1 lingura usturoi pisat, 1/4 cana muguri de pin maruntiti, 3 linguri ceapa tocata fin, 1/4 cana otet balsamic, 1 lingura pasta de tomate, 1/3 cana rosii zdrobite, 1/4 cana vin rosu, 1/2 cana ulei de masline, 1/2 cana parmezan ras, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Puneti rosiile deshidratate intr-un bol cu apa calda si lasati-le acolo 5 minute sau pana se inmoaie.

Intr-un blender puneti rosiile, busuiocul, patrunjelul, usturoiul, mugurii de pin si ceapa si mixati bine; apoi adaugati otetul, pasta de rosii, rosiile zdrobite si vinul rosu, amestecati din nou, apoi adaugati uleiul de masline si parmezanul si sarati dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Pesto din rosii deshidratate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos pentru paste din rosii si ciuperci

Sos pentru paste din rosii si ciuperci

Se taie marunt ceapa si usturoiul. Rosiile se decojesc si se taie marunt. Ciupercile se curata

3 voturi    3 comentarii
40 min
Sosuri
File de Pangasius in crusta de faina de malai

File de Pangasius in crusta de faina de malai

Decongelati feliile de pangasius si apretatile usor cu prosop de hartie pane devin uscate. Saratile

5 voturi    7 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 120 g rosii deshidratate
  • 2 linguri busuioc proaspat
  • maruntit
  • 2 linguri patrunjel proaspat
  • maruntit
  • 1 lingura usturoi pisat
  • 1/4 cana muguri de pin maruntiti
  • 3 linguri ceapa tocata fin
  • 1/4 cana otet balsamic
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1/3 cana rosii zdrobite
  • 1/4 cana vin rosu
  • 1/2 cana ulei de masline
  • 1/2 cana parmezan ras
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Sos de visine