autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos Pesto din rosii deshidratate

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
120 g rosii deshidratate, 2 linguri busuioc proaspat, maruntit, 2 linguri patrunjel proaspat, maruntit, 1 lingura usturoi pisat, 1/4 cana muguri de pin maruntiti, 3 linguri ceapa tocata fin, 1/4 cana otet balsamic, 1 lingura pasta de tomate, 1/3 cana rosii zdrobite, 1/4 cana vin rosu, 1/2 cana ulei de masline, 1/2 cana parmezan ras, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Puneti rosiile deshidratate intr-un bol cu apa calda si lasati-le acolo 5 minute sau pana se inmoaie.

Intr-un blender puneti rosiile, busuiocul, patrunjelul, usturoiul, mugurii de pin si ceapa si mixati bine; apoi adaugati otetul, pasta de rosii, rosiile zdrobite si vinul rosu, amestecati din nou, apoi adaugati uleiul de masline si parmezanul si sarati dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Pesto din rosii deshidratate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
FICATEI CU SOS DE ROSII

FICATEI CU SOS DE ROSII

Se fierb ficatei timp de 5 minute, intre timp se pun rosiile decojite si date pe razatoare impreuna

8 voturi    7 comentarii
20 min
Sosuri
salsa iute

salsa iute

- se curata ardeii de seminte si se taie foarte marunt (eu ii toc cu usturoiul) - se marunteste

0 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 120 g rosii deshidratate
  • 2 linguri busuioc proaspat
  • maruntit
  • 2 linguri patrunjel proaspat
  • maruntit
  • 1 lingura usturoi pisat
  • 1/4 cana muguri de pin maruntiti
  • 3 linguri ceapa tocata fin
  • 1/4 cana otet balsamic
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1/3 cana rosii zdrobite
  • 1/4 cana vin rosu
  • 1/2 cana ulei de masline
  • 1/2 cana parmezan ras
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pesto de patrunjel Pesto de patrunjel

Patrunjelul se taie mai marunt si impreuna cu oregano taiat marunt, sare si uleiul de masline se dau la blender pana se obtine o pasta. Se

0 voturi    0 comentarii
15 min
Conserve si muraturi
Suc de rosii cu ardei kapia rosu Suc de rosii cu ardei kapia rosu

Rosiile bine spalate se taie feliute si se indeparteaza petele, cotoarele, oprind numai partea sanatoasa si coapta, apoi se dau prin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Otet aromat cu patru ierburi