autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos Pesto din rosii deshidratate

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
120 g rosii deshidratate, 2 linguri busuioc proaspat, maruntit, 2 linguri patrunjel proaspat, maruntit, 1 lingura usturoi pisat, 1/4 cana muguri de pin maruntiti, 3 linguri ceapa tocata fin, 1/4 cana otet balsamic, 1 lingura pasta de tomate, 1/3 cana rosii zdrobite, 1/4 cana vin rosu, 1/2 cana ulei de masline, 1/2 cana parmezan ras, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Puneti rosiile deshidratate intr-un bol cu apa calda si lasati-le acolo 5 minute sau pana se inmoaie.

Intr-un blender puneti rosiile, busuiocul, patrunjelul, usturoiul, mugurii de pin si ceapa si mixati bine; apoi adaugati otetul, pasta de rosii, rosiile zdrobite si vinul rosu, amestecati din nou, apoi adaugati uleiul de masline si parmezanul si sarati dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Pesto din rosii deshidratate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Crema de usturoi

Crema de usturoi

Albusul, usturoiul, sarea, otetul si gheata se blendeaza 1 minut dupa care, treptat, se adauga uleiul

7 voturi    2 comentarii
10 min
Sosuri
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

10 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 120 g rosii deshidratate
  • 2 linguri busuioc proaspat
  • maruntit
  • 2 linguri patrunjel proaspat
  • maruntit
  • 1 lingura usturoi pisat
  • 1/4 cana muguri de pin maruntiti
  • 3 linguri ceapa tocata fin
  • 1/4 cana otet balsamic
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1/3 cana rosii zdrobite
  • 1/4 cana vin rosu
  • 1/2 cana ulei de masline
  • 1/2 cana parmezan ras
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Sos de marar