autor:

» » Sosuri

Sos Pesto din rosii deshidratate

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
120 g rosii deshidratate, 2 linguri busuioc proaspat, maruntit, 2 linguri patrunjel proaspat, maruntit, 1 lingura usturoi pisat, 1/4 cana muguri de pin maruntiti, 3 linguri ceapa tocata fin, 1/4 cana otet balsamic, 1 lingura pasta de tomate, 1/3 cana rosii zdrobite, 1/4 cana vin rosu, 1/2 cana ulei de masline, 1/2 cana parmezan ras, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Puneti rosiile deshidratate intr-un bol cu apa calda si lasati-le acolo 5 minute sau pana se inmoaie.

Intr-un blender puneti rosiile, busuiocul, patrunjelul, usturoiul, mugurii de pin si ceapa si mixati bine; apoi adaugati otetul, pasta de rosii, rosiile zdrobite si vinul rosu, amestecati din nou, apoi adaugati uleiul de masline si parmezanul si sarati dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Pesto din rosii deshidratate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos rosu usturoiat

Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Sosuri
Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui. - Intre timp amestecati

2 voturi    0 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 120 g rosii deshidratate
  • 2 linguri busuioc proaspat
  • maruntit
  • 2 linguri patrunjel proaspat
  • maruntit
  • 1 lingura usturoi pisat
  • 1/4 cana muguri de pin maruntiti
  • 3 linguri ceapa tocata fin
  • 1/4 cana otet balsamic
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1/3 cana rosii zdrobite
  • 1/4 cana vin rosu
  • 1/2 cana ulei de masline
  • 1/2 cana parmezan ras
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Sos Remoulade