autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos Pesto Extra

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
1/4 cana alune de padure, 2 linguri muguri de pin, 1/2 lingurita sare, 1/4 lingurita piper negru macinat, 2 catei de usturoi pisati, 1 lingura unt moale, 3/4 cana frunze de busuioc uscate, 1/4 cana frunze de patrunjel uscate, 1/2 cana ulei de masline extravirgin, 1/4 cana parmezan ras, 1/4 cana branza Romano rasa

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Intr-un blender puneti alunele de padure, mugurii de pin, usturoiul, sare, piper, busuioc si patrunjel, mixati, adaugand treptat ulei de masline.

Amestecati pana devine o pasta densa, adaugati branza Romano si parmezanul, apoi dati la rece intr-un bol in care deasupra sosului turnati o pojghita de ulei de masline pentru a preveni maronirea sa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Pesto Extra" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Legume la gratar cu piept de pui si sos de smantana

Legume la gratar cu piept de pui si sos de smantana

Legumele spalate si taiate se sareaza si se pun pe gratar. Cartofii curatati de coaja, spalati, pot

10 voturi    7 comentarii
1h
Sosuri
Sos de rosii rapid

Sos de rosii rapid

Incingem uleiul intr-o craticioara si adaugam rosiile taiate felii. Adaugam foaia de dafin, boabele

14 voturi    5 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1/4 cana alune de padure
  • 2 linguri muguri de pin
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper negru macinat
  • 2 catei de usturoi pisati
  • 1 lingura unt moale
  • 3/4 cana frunze de busuioc uscate
  • 1/4 cana frunze de patrunjel uscate
  • 1/2 cana ulei de masline extravirgin
  • 1/4 cana parmezan ras
  • 1/4 cana branza Romano rasa

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
FICATEI CU SOS DE ROSII