autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos Pesto Extra

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
1/4 cana alune de padure, 2 linguri muguri de pin, 1/2 lingurita sare, 1/4 lingurita piper negru macinat, 2 catei de usturoi pisati, 1 lingura unt moale, 3/4 cana frunze de busuioc uscate, 1/4 cana frunze de patrunjel uscate, 1/2 cana ulei de masline extravirgin, 1/4 cana parmezan ras, 1/4 cana branza Romano rasa

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Intr-un blender puneti alunele de padure, mugurii de pin, usturoiul, sare, piper, busuioc si patrunjel, mixati, adaugand treptat ulei de masline.

Amestecati pana devine o pasta densa, adaugati branza Romano si parmezanul, apoi dati la rece intr-un bol in care deasupra sosului turnati o pojghita de ulei de masline pentru a preveni maronirea sa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Pesto Extra" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac

Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac

Pentru sos se topeste untul intr-o cratita.Se adauga faina si se caleste 1 minut, avand grija sa

7 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Chimichurri Sauce

Chimichurri Sauce

Se dau prin blender toate. Jumatate din cantitate se foloseste la marinat carnea, jumatate se serveste

9 voturi    4 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1/4 cana alune de padure
  • 2 linguri muguri de pin
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper negru macinat
  • 2 catei de usturoi pisati
  • 1 lingura unt moale
  • 3/4 cana frunze de busuioc uscate
  • 1/4 cana frunze de patrunjel uscate
  • 1/2 cana ulei de masline extravirgin
  • 1/4 cana parmezan ras
  • 1/4 cana branza Romano rasa

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
CIULAMA DE CIUPERCI