autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos Pesto rapid

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
1/4 cana migdale, 3 catei de usturoi, frunze de busuioc proaspete, 1/2 cana ulei de masline, 1 praf nucsoara pisata, sare, piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Incingeti cuptorul la 230 de grade Celsius.

Asezati migdalele pe o foaie de copt si dati la cuptor pentru 10 minute, pana se rumenesc putin.

Intr-un blender puneti migdalele prajite, usturoiul, busuiocul, uleiul de masline, nucsoara, sarea si piperul si mixati pana totul devine o pasta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Pesto rapid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Mujdei de usturoi verde

Mujdei de usturoi verde

Curatam usturoiul(lasand bulbul,tija si frunzele). Taiem usturoiul in bucati mici(de aproximativ

6 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Sos de rosii pentru spaghetti sau pizza

Sos de rosii pentru spaghetti sau pizza

Intr-o tigaie adinca se incalzeste uleiul de masline se adauca ceapa si se prajeste putin pina devine

5 voturi    0 comentarii
50 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

15 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Sos de brocoli cu brânză