autor:

» » Sosuri

sos picant

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iulie 2008

Ingrediente
3 linguri ulei de masline, 1 ceapa, 50 g ciuperci, 2 catei usturoi, 1/2 lingura faina, sare, piper, 2-3 fire patrunjel, 1 pahar vin alv, 1/2 zeama de carne

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se inabuse in putin ulei cu sare si piper ciupercile spalate si taiate foarte fin. Separat, in restul de ulei se adauga ceapa intreaga, faina, se amesteca se adauga si usturoiul taiat si firele de patrunjel. Se toarna vinul si zeama de carne si se lasa sa fiarba. Se strecoara si se adauga ciupercile, se potriveste de sare si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Spaghete cu chiftelute in sos picant

Spaghete cu chiftelute in sos picant

Ingredientele pt chiftelute se amesteca toate intr-un castron. Din compozitia obtinuta se fac chiftele

28 voturi    14 comentarii
1h
Paste si pizza
Vinete cu sunca, cartofi si sos picant

Vinete cu sunca, cartofi si sos picant

Vinata, ardeiul, rosiile si usturoiul se taie rondele. Vinetele se pun la prajit intr-o tava cu foarte

6 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 50 g ciuperci
  • 2 catei usturoi
  • 1/2 lingura faina
  • sare
  • piper
  • 2-3 fire patrunjel
  • 1 pahar vin alv
  • 1/2 zeama de carne

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Sos de rosii cu piept de pui