Se spala rosiile coapte, se trec prin separatorul de rosii, sucul obtinut se pune la foc, intr-o oala cu fund gros, la foc potrivit;
Cand sucul incepe sa fiarba se spumeaza si se reduce focul, amestecandu-se din cand in candpentru a nu se prinde si afuma. se lasa pana scade la sfert;
Se spala ardeii capia, se coc, se pun cu sare grunjoasa intr-un vas acoperit si se lasa sa se raceasca 15 minute, se curata de coaja si cotoare;
Se dau prin masina de tocat, intercalati cu ardeii iuti, taiati fasii, fara seminte;
Pasta obtinuta se pune peste sucul de rosii si se lasa la fiert 15 minute, amestecand din cand in cand;
Se potriveste de usturoi si sare si se pun frunzele de telina tocate marunt;
Se pun in borcane mici, se inchid ermetic si se sterilizeaza 30 minute.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii