autor:

autor

» » Sosuri

Sos picant cu brinza de capra si masline

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
citeva fire de busuioc, un catel de usturoi, 50 gr. masline negre fara samburi, 250 gr brinza de capra, 125 gr brinza de vaci, 3 linguri suc de lamiie, sare, piper, linguri de ulei

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Frunzele de busuioc spalate se toaca. Usturoiul se toaca marunt. Maslinele se taie cubulete. Brinza de capra se amesteca cu brinza de vaci si se incorporeaza ulei si sucul de lamiie. Se adauga maslinele cubulete, usturoiul tocat, frunzele de busuioc tocate si se condimenteaza cu sare si piper.
Se orneaza cu frunze de busuioc si masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos picant cu brinza de capra si masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos de visine

Sos de visine

Se pun visinele intr-o cratita si se acopera cu apa. Se lasa sa fiarba. Intre timp amestecam praful

3 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Sos de rosii rapid

Sos de rosii rapid

Incingem uleiul intr-o craticioara si adaugam rosiile taiate felii. Adaugam foaia de dafin, boabele

14 voturi    5 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • citeva fire de busuioc
  • un catel de usturoi
  • 50 gr. masline negre fara samburi
  • 250 gr brinza de capra
  • 125 gr brinza de vaci
  • 3 linguri suc de lamiie
  • sare
  • piper, linguri de ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Guacamole