Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 12 august 2008
Ingrediente
sos demi-glace, ceapa, mustar, vin alb, otet, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Ceapa se fierbe cu vin si otet de 15 min. Se strecoara totul peste sosul demi-glace, apoi se adauga mustar, sare si se fierbe cca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos picant cu mustar" nu uita sa-i faci un
review
Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam
0 voturi
0 comentarii
2h 30 min
- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui.
- Intre timp amestecati
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate