autor:

» » Sosuri

sos picant de rosii

Autor: Niculae Tomaida (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Niculae Tomaida (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2005

Ingrediente
- o capatana de usturoi, -o lingurita mustar, -2-3 rosii mari, - sare si piper dupa gust,

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

21 voturi

Mod de preparare

usturoiul se piseaza bine. Se amesteca cu mustarul si se freaca bine.
Rosiile se dau pe razatoarea mica, iar zeama obtinuta se amesteca putin cate putin cu usturoiul. Se potriveste de sare si piper dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos picant de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Saratele din aluat de foietaj cu sos de rosii picant

Saratele din aluat de foietaj cu sos de rosii picant

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Se face un sos de rosii din 400 gr de rosii taiate marunt

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Sos  picant cu roşii, gogoşari şi ceapă

Sos picant cu roşii, gogoşari şi ceapă

Legumele se cântăresc curăţate si se dau toate prin maşina de tocat. Mai întâi se căleşte

6 voturi    1 comentariu
2h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

21 voturi

Ingrediente

  • - o capatana de usturoi
  • -o lingurita mustar
  • -2-3 rosii mari
  • - sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Chutney de afine