Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 10 august 2008
Ingrediente
pasta de tomate, ceapa, morcovi, faina, ulei, unt, zahar, cimbru, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Ceapa si morcovii se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga pasta de tomate, faina dizolvata un 50 ml de apa rece, cca 750 ml de apa fiarta si se fierb cca 20 min .Se paseaza, se adauga unt, cimbru, zahar, piper si sare apoi se mai fierb 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos pizza" nu uita sa-i faci un
review
Se incalzeste putin sosul de ciuperci (eu am cumparat din comert,la borcan)si se ung bazele de pizza.Se
6 voturi
3 comentarii
35 min
Preincalziti cuptorul la 230 de grade Celsius.
Imprastiati sosul Pesto pe suprafata blatului
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate